Adriaan: 0655967180 , Marianne : 0611607340 | camping@nieuwarendsrust.nl

Reserveren

Reserveren op onze mini camping!

Vanwege de hoge vraag naar kampeerplaatsen geldt er bij gasten de vraag of er na afhandeling van de boeking nog enkele vrienden/familieleden mogen mee-kamperen. Dit onder de gedachte dat een tent meer op de ruime campingplaatsen geen probleem zou moeten zijn. 

We snappen het sentiment, het is ook gezellig ! Maar vanwege de Corona dreiging houden wij het graag bescheiden, en bovendien hebben we samen met het sanitair en parkeerplekken maar een beperkte capaciteit.

Hierom de regel: Max 4 personen / 1 gezin per campingplaats.

Wij houden het graag veilig en rustig voor u, voor ons en voor uw medekampeerders. “HET NIEUWE KAMPEREN”

Ook verder tijdens uw verblijf geldt: houdt afstand van andere kampeerders (zowel op de camping als in het douchegebouw), gebruik de op het erf te vinden desinfectie pompjes en let een beetje op elkaar.

Voordat u reserveert, doe een vrijblijvende aanvraag voor minicamping. U ontvangt indien beschikbaar een aanbod van ons, anders een alternatief deze dient nog door u bevestigd te worden alvorens de reservering definitief is.

Wanneer u bij ons een boeking aanvraagt, ontvangt u (indien er plek is) een aanbod of alternatief van ons. Hieraan zit, wegens de vraag, een tijdslimiet waarbinnen u op het aanbod kunt reageren. Wanneer u niet reageert binnen het redelijke termijn gaat de reservering over naar de volgende aanvraag.

Wij hopen hier te rekenen op uw begrip en zien ernaar uit u te mogen ontvangen op onze camping vol rust en ruimte.

 

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Adres (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Plaats (verplicht)

  Telefoon (verplicht)

  Vanaf datum

  Tot datum

  Kampeermiddel
  TentCaravanAnders:

  Aantal personen

  extra opmerkingen