Gastenboek

Gastenboek berichten

Dit jaar voor het eerst op de camping Nieuw Arendsrust gekampeerd. Een oase van rust, ruime plekken waarbij de auto ook geparkeerd mocht worden. Voor onze dochter was er een speeltuin, dieren weide en een groot veld om te spelen. Sanitair was netjes. Leuke bezienswaardigheden in de buurt. Mooie fietsenstalling. Adriaan, heerlijke weken gehad op je camping. Hartelijke groeten Friso, Masha en Isa.
door: familie de Boer


11 jaar geleden hebben we deze geweldige camping ontdekt. Een aantal malen per jaar zijn we er te vinden.toen onze dochter at ouder werd wilde ze naar de grotere campings met disco en zwembad dus we zijn er even niet geweest.nu sinds dit jaar zijn we er al weer 3 keer geweest. Heerlijk we zijn weer thuis in zeeland.
door: fam. plasschaert


Het was gezellig en lekker rustig. Alles was goed verzorgt. De plaats was erg ruim en dat vonden wij heerlijk. We hebben het goed naar ons zin gehad. Het is voor herhaling vatbaar. Groetjes en bedankt voor alles.
door: Fam van Dalen Kapelle


reeds 2 jaar komen wij vrij regelmatig bij Adriaan op de camping. Als het weer goed is, is het er voor ons een klein paradijsje. De plaatsen zijn groot,het sanitair voldoet, het is er rustig en de ligging is subliem. Ons zie je er zeker nog weer ! Lieve van Antwerpen
door: lieve


wij hebben het erg naar onze zin gehad op jullie camping. Mooie en ruime plaatsen waar je ook lekker de auto kwijt kunt wat wij erg fijn vonden. Ook het sanitair zag er goed uit en was ook mooi schoon. Wat wij fijn vonden dat de camping centraal ligt we konden zo met de fiets lekker naar het strand en de omgeving verkennen. Een echte aanrader!
door: Peter en Anne


Verblijf van 03/07 – 17/07/2010 Rustig, mooie en goed verzorgde staanplaatsen. Sanitair eenvoudig en netjes. Camping ligt mooi centraal om Domburg, Veere, Middelburg, Neeltjes Jan en vele andere mooie plaatsen te verkennnen, dit alles gemakkelijk met de fiets te bereiken.(prachtige fietspaden) Voor wie van de fluitende vogeltjes en de rust houdt is dit zeker een aanrader.Martin – Brugge
door: Willems


Het is geweldig bij jullie. Het ziet er heel mooi uit, schoon en zeer gezellig, tot gauw weer.
door: Mirjam


Hoi Adriaan en Marianne, Nog even laten weten dat het ons goed bevallen is. Gastvrije ontvangst, een duidelijk tarief, een mooie grote plaats en het gemak van je auto erbij. Heerlijke rust en daarbij schoon sanitair, kortom, zeker voor herhaling vatbaar. Nog bedankt en tot ziens. Tineke en Jan
door: jan


 

hallo,ook dit jaar hebben we er weer veel zin in om naar jullie toe te komen dat word dan ons 5e jaar op jullie mooie camping het is nog ff afwachten wanneer want er is een zoontje op komst de 2 kids zullen het geweldig vinden dus….op naar het mooie weer en tot gauw!!
door: fam van der lelij (arnhem)